Πρόωρες εκλογές στη Βενεζουέλα ζητεί ο Νικολάς Μαδούρο
Την ίδια ώρα στο Καράκας λάμβαναν χώρα ογκώδεις διαδηλώσεις εναντίον του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρόωρες εκλογές ζήτησε από την Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας, ο Νικολάς Μαδούρο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Ο Μαδούρο έκανε την πρότασή του ενώπιον συγκεντρωμένων οπαδών του στο Καράκας, την ίδια ώρα που στην πρωτεύουσα λάμβαναν χώρα ογκώδεις διαδηλώσεις εναντίον του.
Οι κοινοβουλευτικές εκλογές είχαν προγραμματιστεί για το 2020.
Νωρίτερα, ο Χουάν Γκουαΐδό δήλωσε ότι «η αλλαγή στη Βενεζουέλα είναι πολύ, πολύ κοντά».
Επιπλέον, ο Χουάν Γκουαΐδό ανακοίνωσε ενώπιον των διαδηλωτών την άφιξη, εντός των επόμενων ημερών, ανθρωπιστικής βοήθειας για την πετρελαιοπαραγωγό χώρα στα σύνορα με την Κολομβία, με τη Βραζιλία και σε ένα «νησί της Καραϊβικής», ζητώντας από τον στρατό να επιτρέψει την είσοδό της.
«Σήμερα, ανακοινώνουμε έναν παγκόσμιο συνασπισμό για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και την ελευθερία στη Βενεζουέλα» είπε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Τον κρατούσαν ζωντανό επί μέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες στη Νέα Πέραμο
Αλεξοπούλου στο OPEN: Δεν ζητάω συγγνώμη για το «τσάμπα πέθανε», απευθυνόμουν στην αντιπολίτευση
Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το «αντίο» της Τούμπας στα αετόπουλα
Φάκελος Έπσταϊν: Ο απρόσμενος διάλογός του με τον Νόαμ Τσόμσκι για τα ελληνικά μνημόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



