Εμβόλιο Pfizer: Ο ΕΜΑ αξιολογεί την αίτηση για αναμνηστική δόση σε παιδιά 12-15 ετών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Eυρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ξεκίνησε την αξιολόγηση αίτησης για τη χρήση αναμνηστικής δόσης του Comirnaty (εμβόλιο BioNTech/Pfizer) σε εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η αίτηση όσον αφορά σε μεγαλύτερους εφήβους ηλικίας 16 έως 17 ετών.
Οι αναμνηστικές δόσεις σε εμβολιασμένα άτομα (δηλαδή σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει τον αρχικό τους εμβολιασμό) γίνονται για να αποκατασταθεί η προστασία αφού εξασθενήσει. Επί του παρόντος, μπορεί να χορηγηθεί αναμνηστική δόση του Comirnaty σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.
Η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του EMA θα πραγματοποιήσει ταχεία αξιολόγηση των δεδομένων που υποβάλλονται από την εταιρεία που εμπορεύεται το Comirnaty, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων από στοιχεία του πραγματικού κόσμου από το Ισραήλ.
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν και μπαράζ επιθέσεων στο Κουβέιτ
Πώς το Ιράν μπορεί να γίνει το «νέο Βιετνάμ»: Το στρατηγικό αδιέξοδο που στοιχειώνει τον Τραμπ
«Μάγεψε» η πανσέληνος του Μαΐου: Εντυπωσιακές εικόνες από τον Ναό του Ποσειδώνα
Ο γραφικός εθνοσωτήρας-ευπατρίδης που πέθανε ξεχασμένος και μόνος – Ο δήμος πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




