Μονή Σουμελά: Γυρίσματα ταινίας του Hollywood από τη Sony
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία παραγωγής Sony ετοιμάζει γυρίσματα με σκηνές στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.
Όπως αναφέρει ο τοπικός τύπος, η ιστοσελίδα 61saat (σ.σ. που πρώτη αποκάλυψε το θέμα με τα γυρίσματα βίντεο κλιπ με ηλεκτρονική χορευτική μουσική στη Μονή Σουμελά) κάποιες από τις σκηνές της ταινίας δράσης με τον τίτλο “Spiral” θα πραγματοποιηθούν στη Μονή Σουμελά.
Ο προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα 150 εκ. δολάρια, ενώ ο σκηνοθέτης της είναι βραβευμένος με 4 Oscar.
Έχει ήδη δοθεί η άδεια για τα γυρίσματα από τη Γενική Διεύθυνση Κινηματογράφου, ενώ αναμένεται και η σχετική άδεια από τη Νομαρχία Τραπεζούντας.
Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο διάστημα 23-24 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε ακόμη
Κύκλωμα με «στημένα» τυχερά παιχνίδια σε Θεσσαλονίκη-Καβάλα: Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ
Χάος στις πτήσεις στην Ευρώπη: Βλάβη στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας της Ιταλίας - Καθυστερήσεις και στα ελληνικά αεροδρόμια
Axios: Οι σύμμαχοι του Τραμπ στο κίνημα MAGA συζητούν ανοιχτά την επιβολή στρατιωτικού νόμου
Υπόθεση «Midas»: Επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για απάτη 114 εκατ. ευρώ στον ΦΠΑ - Έρευνες και στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



