Ταρκάν: Ένα τραγούδι που… δεν θα αρέσει στον Ερντογάν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο νούμερο 1 ποπ τραγουδιστής της Τουρκίας Ταρκάν κυκλοφόρησε χθες το βράδυ στο YouTube ένα καινούριο τραγούδι, οι στίχοι του οποίου θεωρούνται ήδη… αμφιλεγόμενοι για την κυβέρνηση και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Θα φύγει όπως ήρθε. Όλα τελειώνουν κάποτε. Θα τελειώσει και αυτό το βάσανο. Φτάνει πια! Ασφυκτιούμε! Πέσε μπαμπά μου, φύγε πάνω από το σβέρκο μας». Αυτό είναι το επίμαχο ρεφραίν του τραγουδιού, που ήδη έχει αρχίσει να συζητείται έντονα και να ακούγεται επίσης πολύ.
Ο Ταρκάν είχε γίνει ξανά στόχος για ένα τραγούδι του το 2017, επειδή κάποιοι ερμήνευσαν αντίστοιχα το ρεφραίν του τραγουδιού του Cuppa, Cuppa, Cuppa ότι παρέπεμπε στη λέξη «Χούντα, χούντα, χούντα».
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



