Ταρκάν: Ένα τραγούδι που… δεν θα αρέσει στον Ερντογάν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο νούμερο 1 ποπ τραγουδιστής της Τουρκίας Ταρκάν κυκλοφόρησε χθες το βράδυ στο YouTube ένα καινούριο τραγούδι, οι στίχοι του οποίου θεωρούνται ήδη… αμφιλεγόμενοι για την κυβέρνηση και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Θα φύγει όπως ήρθε. Όλα τελειώνουν κάποτε. Θα τελειώσει και αυτό το βάσανο. Φτάνει πια! Ασφυκτιούμε! Πέσε μπαμπά μου, φύγε πάνω από το σβέρκο μας». Αυτό είναι το επίμαχο ρεφραίν του τραγουδιού, που ήδη έχει αρχίσει να συζητείται έντονα και να ακούγεται επίσης πολύ.
Ο Ταρκάν είχε γίνει ξανά στόχος για ένα τραγούδι του το 2017, επειδή κάποιοι ερμήνευσαν αντίστοιχα το ρεφραίν του τραγουδιού του Cuppa, Cuppa, Cuppa ότι παρέπεμπε στη λέξη «Χούντα, χούντα, χούντα».
Διαβάστε ακόμη
«Λύσεις ή γενικός αποκλεισμός»: Στο Μαξίμου την Τρίτη οι αγρότες με διπλή αντιπροσωπεία - Χαλαρώνουν τα μπλόκα, τι θα ζητήσουν
Η Τεχεράνη προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε» - Στους 116 οι νεκροί από τις διαδηλώσεις
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή: Παγετός και τσουχτερό κρύο - Πού θα χιονίσει
Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ethnos.gr: «Με τη Μαλέσκου είμαστε εντελώς διαφορετικοί, αλλά αυτό έχει ενδιαφέρον»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



