Ουκρανία: Ο Ζελένσκι κάνει χιούμορ για κυβερνοεπιθέσεις και Ρωσία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί η Ουκρανία να βρίσκεται στο κατώφλι ενός επικείμενου πολέμου, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι όμως δεν χάνει το χιούμορ του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη διάσκεψη του Μονάχου, ο ουκρανός πρόεδρος διαπίστωσε πρόβλημα στη συσκευή μετάφρασης.
«Cyber attack» είπε τότε Ζελένσκι και τα πρώτα, δειλά γέλια ακούστηκαν από το ακροατήριο. Αναθάρρησε περισσότερο τότε ο Ουκρανός πρόεδρος και τόνισε: «Η Ρωσία λέει πως δεν είναι εδώ αλλά όλοι βλέπετε ότι είναι εδώ».
Ο Ζελένσκι πάντως μιλά καλά και καταλαβαίνει εξίσου Αγγλικά, ωστόσο ήθελε τη μεταφραστική βοήθεια για να είναι απολύτως ακριβής στα λεγόμενά του.
Διαβάστε ακόμη
Από μια κλωστή κρέμεται η επάρκεια των αεροπορικών καυσίμων: Τιμές - «φωτιά» και ακυρώσεις
Ταραγμένα τα… γαλάζια νερά: Ο αναβρασμός στη ΝΔ και το παρασκήνιο της εξόδου Λαζαρίδη
Κεφαλονιά: «Κλειδί» τα μηνύματα με τον 66χρονο - Πού στρέφονται οι έρευνες για τη Μυρτώ
Τους αποκλεισμούς παγκόσμιων οδών εμπορίου πάντα πληρώνουν οι πολίτες – Λιοντάρια που βρυχώνται και ποντίκια που πεινάνε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




