Θύμα ληστείας η Άνγκελα Μέρκελ: Της έκλεψαν την τσάντα ενώ ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θύμα… ληστείας έπεσε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την ώρα που ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ, μεταδίδει η γερμανική εφημερίδα Bild.
Την ώρα που η κ. Μέρκελ έκανε τα ψώνια της σε κατάστημα στο Βερολίνο, ένας άγνωστος της έκλεψε την τσάντα, από το καλάθι αγορών. Ούτε η Μέρκελ ούτε ο φύλακάς της, που βρισκόταν μαζί της, παρατήρησαν πώς εκλάπη η τσάντα.
Η καγκελάριος δεν κάλεσε την αστυνομία, αλλά πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και εκεί έκανε μια δήλωση για την κλοπή.
Σύμφωνα με την Bild, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι την Πέμπτη σε ένα από τα σούπερ μάρκετ μια 67χρονη έπεσε θύμα ληστείας στις 11.40 περίπου. Η αστυνομία δεν κατονόμασε το θύμα γιατί απαγορεύεται από τη γερμανική νομοθεσία.
Η Μέρκελ, η οποία τελείωσε τη δεκαεξαετή θητεία της ως καγκελάριος τον Δεκέμβριο, πηγαίνει πάντα και κάνει τα ψώνια της η ίδια, ακόμη κατά τη διάρκεια της καγκελαρίας της.
Η σύλληψη Μαδούρο από τον Τραμπ, η στάση της Αθήνας, οι βολές του Σαμαρά στον Μητσοτάκη και τα απαρχαιωμένα συστήματα επικοινωνιών στα αεροδρόμια
Τα αναπάντητα ερωτήματα για την πλήρη κατάρρευση του συστήματος στα αεροδρόμια και οι προειδοποιήσεις που δεν εισακούστηκαν
«Η Αμερική πρώτα» του Τραμπ αφορά όλη τη Λ. Αμερική, στοχεύει τη Γροιλανδία και κοιτάει σε Κίνα και Ρωσία
Γιώργος Παπαδάκης: Το «Καλημέρα» που θα μας λείψει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




