Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο με την έκρηξη ενώ ο δημοσιογράφος του OPEN ήταν σε ζωντανή σύνδεση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Όλος ο πλανήτης είναι με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή στη χώρα. Στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος», ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαϊδης μετέδιδε όσα συμβαίνουν στο Κίεβο της Ουκρανίας, όταν την ώρα της ζωντανής σύνδεσης σημειώθηκε μια πολύ δυνατή έκρηξη.
«Αυτό ήταν πολύ δυνατό. Αυτή ήταν μια σημαντική έκρηξη. Να δούμε από που θα ξεπροβάλλει ο καπνός για να δούμε για πιο πράγμα μιλάμε. Τις τελευταίες ώρες είναι αυτό το μόνιμο σκηνικό. Έχουμε πραγματικά αυτές τις εκρήξεις αλλά αυτή ήταν πολύ δυνατή και νομίζω ότι ανταποκρίνεται στους υπολογισμούς μας» είπε και έβαλε το κράνος του. «Να δούμε από που θα ξεπροβάλλει ο καπνός για να δούμε για πιο πράγμα μιλάμε» είπε ο Χρήστος Νικολαϊδης στη ζωντανή σύνδεση του OPEN.
Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr
«Τις τελευταίες ώρες είναι αυτό το μόνιμο σκηνικό. Έχουμε πραγματικά αυτές τις εκρήξεις αλλά αυτή ήταν πολύ δυνατή και νομίζω ότι ανταποκρίνεται στους υπολογισμούς μας», ανέφερε.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



