Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρό μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Κιέβου - Είχε συλληφθεί από τις ουκρανικές αρχές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της Ουκρανίας το οποίο βρέθηκε στις συνομιλίες για τον πόλεμο με τη Ρωσία στο Γόμελ της Λευκορωσίας φέρεται να είναι νεκρό. Αυτό αναφέρθηκε αρχικά από τον βουλευτή του Oleksandr Dubinsky και πηγές του Observer, ενώ αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση.
Μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας ανέφεραν ότι η Κρατική Ασφάλειας της Ουκρανίας (SBU) φέρεται να σκότωσε ένα μέλος της πρώτης αντιπροσωπείας της Ουκρανίας στο Γκόμελ, κατά τη διάρκεια της κράτησής του.
Πρόκειται για τον Denis Kireev, σύμφωνα με τη δημοσίευμα του "Country". Η δολοφονία έγινε κοντά στο δικαστήριο του Pechersk. Αλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Κιρέεφ δολοφονήθηκε από άλλο συνεργάτη του για να αποκρύψει στοιχεία και υπάρχει έλεγχος στο εσωτερικό της SBU.
Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία στο live blog του ethnos.gr
Ο διαπραγματευτής από την Ουκρανία στην πρώτη συνάντηση στο Gomel, Denis Kireev, φέρεται να σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της κράτησής του από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας.
Προηγουμένως, ο Kireev ήταν ύποπτος για προδοσία.
Ξεκινάει η ψυχρή εισβολή με τσουχτερό κρύο και χιόνια μέχρι το κύμα - Οι περιοχές που θα «παγώσουν»
Τζιχάντ από τον Χαμενεΐ: Γιατί ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν θα προτιμούσε τον θάνατο από το να φύγει στη Μόσχα
Πως βλέπει η κυβέρνηση τις κινήσεις Καρυστιανού - Τι λένε οι «γαλάζιοι» για τα δημοσκοπικά ευρήματα
Ιράν: Η αρχή του τέλους ή επανάληψη του ίδιου μοτίβου;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




