Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέλος το Μπάκιγχαμ - Θα ζει μόνιμα στο Κάστρο του Ουίνσδορ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Tο Κάστρο του Ουίνσδορ φαίνεται πως θα είναι από εδώ και στο εξής η νέα μόνιμη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης δεν έχει σκοπό να γυρίσει ξανά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Εξάλλου, η τελευταία νύχτα που πέρασε εκεί ήταν τον Μάρτιο του 2020.
Πλέον, θα ζει μόνιμα στο κάστρο του Ουίνσδορ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα «εργάζεται από το σπίτι», καθώς θα δέχεται όλες τις επίσημες επισκέψεις, όπως τους αξιωματούχους, στο σπίτι της στο Μπέρκσαϊρ.
Μάλιστα, οι βασιλικοί σύμβουλοι θέλουν να περιορίσουν τα ταξίδια της Βασίλισσας, αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αδύναμη πλέον.
«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας της με δύο γραμματείς των Υπηρεσιών Άμυνας.
Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε το Κάστρο του Ουίνσδορ για να απομονωθεί. Άλλωστε, πρόκειται για το μέρος που πέρασε το lockdown με τον πρίγκιπα Φίλιππο, λίγο πριν τον θάνατό του, τον Απρίλιο του περασμένου χρόνου.
Εκεί, όπως αναφέρουν πηγές από το βασιλικό περιβάλλον, το ζευγάρι «ανακάλυψε ξανά» την ευτυχία. «Θυμήθηκαν τα χρόνια τους μαζί και ήρθαν ξανά κοντά», ανέφερε πηγή στη DailyMail.
Ο βασιλικός συγγραφέας, Hugo Vickers δήλωσε: «Το Γουίνδσορ είναι το μέρος που αγαπά. Εκεί ζουν οι αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί είναι τα πόνι της και η οικογένεια της είναι κοντά. Βγάζει νόημα το γιατί επέλεξε να ζήσει στο Ουίνσδορ».
Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
«Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



