Ενότητες στο άρθρο: 📌 Nα γίνονται σεβαστές η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα κάθε χώρας
Κίνα: Καλεί Ελλάδα και Τουρκία να αποφεύγουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιζιάν, δήλωσε ότι η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κανενός μέρους.
Nα γίνονται σεβαστές η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα κάθε χώρας
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 8 Μαρτίου, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, Ζάο Λιζιάν, σχολιάζοντας την ένταση που έχει προκληθεί μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας για τον εξοπλισμό των ελληνικών νησιών, δήλωσε ότι η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα κάθε χώρας θα πρέπει να γίνονται σεβαστές.
«Καλώ τα μέρη να αποφεύγουν ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της ένταση και επιλύσουν τη σύγκρουση μέσω διαλόγου, προστατεύοντας από κοινού την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου».
Διαβάστε ακόμη
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




