Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκληρές ολονύχτιες μάχες στα προάστια του Κιέβου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκληρές ολονύκτιες μάχες στα προάστια του Κίεβου έλαβαν χώρα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Open ο δημοσιογράφος, Χρήστος Νικολαΐδης.
Σφοδρές συγκρούσεις έλαβαν χώρα στο προάστιο Καλίνιφκα στο Κίεβο όπου οι Ρώσοι επιτέθηκαν με άρματα μάχης και βαριά τεθωρακισμένα οχήματα. Μετά από σκληρή μάχη αντιμετωπίστηκε η ρωσική εισβολή που έλαβε χώρα από τα δυτικά και καταστράφηκαν τανκς των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Open συνολικά καταστράφηκαν τέσσερα ρωσικά τανκς και αποκρούστηκε επιτυχώς η ρωσική επίθεση.
Στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένες ισχυρές δυνάμεις καθώς το Κίεβο απέχει από το σημείο περίπου 30 χλμ. Ουσιαστικά οι ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν κυκλωτική κίνηση για να σφίξουν τον κλοιό στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




