Τσέρνομπιλ: Χτυπήθηκε ξανά γραμμή ηλεκτροδότησης του πυρηνικού εργοστασίου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης προς τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ της Ουκρανίας υπέστη ζημιά από ρωσικές επιθέσεις λίγο μετά την αποκατάσταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην εγκατάσταση, δήλωσε τη Δευτέρα η διαχειρίστρια του δικτύου, Ukrenergo.
Η Ukrenergo δεν διευκρινίζει εάν έχει απολεσθεί όλη η εξωτερική τροφοδοσία του εργοστασίου ως αποτέλεσμα της ζημιάς, αλλά ζήτησε πρόσβαση στην περιοχή για να πραγματοποιηθούν επισκευές.
Ο διαχειριστής του δικτύου δεν προσκόμισε στοιχεία για τη ζημιά ή τις ενέργειες των ρωσικών δυνάμεων και το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα την έκταση της ζημιάς ή την αιτία της. Υπενθυμίζεται πως οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το εργοστάσιο αμέσως μετά την εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



