Το… σταυροπόδι του Σολτς στην συνάντηση με τον Ερντογάν που προκάλεσε σχόλια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο προεδρικό μέγαρο, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο το… άνετο σταυροπόδι του ενώπιον του Ερντογάν, που επίσης πόζαρε σταυροπόδι, αλλά πιο… μαζεμένα.
Σχολιάζεται ότι ο Γερμανός καγκελάριος προσπάθησε να σταυρώσει τα πόδια του, αλλά είχε μεγάλη δυσκολία κι έτσι προτίμησε μία πιο… χαλαρή στάση.
Νωρίτερα, ο Γερμανός καγκελάριος επισκέφτηκε το μαυσωλείο του Ατατούρκ και υπέγραψε επίσης το ειδικό βιβλίο επισκεπτών γράφοντας: «Με βαθύ σεβασμό στον μεγάλο Ευρωπαίο πολιτικό Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας. Σε δύσκολους καιρούς σαν αυτούς, η αφοσίωση μεταξύ του τουρκικού και του γερμανικού λαού έχει ιδιαίτερη αξία».
Κυψέλη: Γέμισε ο δρόμος με υγρό τσιμέντο - Τι είναι ο αθηναϊκός σχιστόλιθος και τα σενάρια που εξετάζονται
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Πόση φθορά αντέχει η κυβέρνηση; Ο Λαζαρίδης το νέο πρόβλημα Μητσοτάκη - «Δεν θέλω ου!» (Ep27)
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: «Μου έριξε χάπι βιασμού» - Οι γνώριμοι των Αρχών συλληφθέντες και οι καταγγελίες για τον αρσιβαρίστα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




