Εικόνες που εντυπωσιάζουν από τη γιορτή Las Fallas στη Βαλένθια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Εκατοντάδες γιγάντιες κούκλες, που φτάνουν τα 10 μέτρα, από πολιτικούς και αστέρες του κινηματογράφου παρελαύνουν ανάμεσα σε φωτιές και πυροτεχνήματα στην εντυπωσιακή γιορτή της Βαλένθια στην Ισπανία.
Το φεστιβάλ Las Fallas πραγματοποιείται κάθε χρόνο προς τιμήν του Αγίου Ιωσήφ στην πόλη Βαλένθια της Ισπανίας προσελκύοντας πλήθος κόσμου, ντόπιων και τουριστών απ' όλο τον κόσμο. Σε κάθε γειτονιά της πόλης υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, η Casal Faller, η οποία εργάζεται όλο το χρόνο διοργανώνοντας πάρτι και δείπνα για τη συγκέντρωση χρημάτων, συνήθως με το γνωστό πιάτο paella.
Διαβάστε ακόμη
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




