Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Πολύ υψηλό αντίτιμο» για τη Μόσχα
Πόλεμος στην Ουκρανία – Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν προτίθενται να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ΗΠΑ «δεν προτίθενται να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα όποιες συνθήκες και αν συντρέχουν», δηλαδή ακόμη και αν η Ρωσία κάνει χρήση αυτών στην Ουκρανία, διαβεβαίωσε την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν, από το Air Force One.
«Πολύ υψηλό αντίτιμο» για τη Μόσχα
Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με δημοσιογράφους, προειδοποίησε, εντούτοις, ότι η Μόσχα θα πληρώσει «ένα πολύ υψηλό αντίτιμο», στην περίπτωση που χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, αποσαφηνίζοντας τις δηλώσεις μία ημέρα πριν του προέδρου Τζο Μπάιντεν, που υποσχέθηκε μια «απάντηση» σε ένα τέτοιο σενάριο, όμως παραμένοντας ασαφής σχετικά με τη «φύση» μιας τέτοιας απάντησης.
Διαβάστε ακόμη
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



