Ουγγαρία: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν όταν ένα ημιφορτηγό συγκρούσθηκε με τρένο στη νότια Ουγγαρία νωρίς σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν κάποια από τα βαγόνια του, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πώς σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια διάβαση στην περιοχή Μίντσζεντ, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 140 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Βουδαπέστης, κοντά στο σύνορο της Ουγγαρίας με τη Σερβία, λίγο πριν από τις 08:00 ώρα Ελλάδος, προσέθεσε η αστυνομία.
Πέντε επιβαίνοντες στο φορτηγό σκοτώθηκαν και άνθρωποι τραυματίστηκαν τόσο από τους επιβαίνοντες στο φορτηγό όσο και στο τρένο, δήλωσε στο Reuters μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Το φορτηγό είχε ουγγρικές πινακίδες και μετέφερε ντόπιους εργάτες, πρόσθεσε η ίδια.
Η ουγγρική ειδησεογραφική ιστοσελίδα delmagyar.hu έγραψε ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει ένα βαγόνι του τρένου να έχει ανατραπεί, ένα ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή ασθενών και ασθενοφόρα στον τόπο του δυστυχήματος.
Η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία ανέφερε ότι ένα τρένο που κατευθυνόταν από το Κισκουνφελεγκιχάζα προς το Χοντμεζοβασάρχελι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί ένα βαγόνι του με 22 επιβάτες, εκ των οποίων δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά και οκτώ ελαφρά.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.
«Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας»: Στην Αθήνα τα πρώτα τρακτέρ - Είσοδος μόνο μετά από απολύμανση
Από την εγκατάλειψη στη μεταμόρφωση: Πώς θα είναι οι σταθμοί Λαρίσης και Πελοποννήσου - Όλο το σχέδιο
«Χωματερή» η Θεσσαλονίκη μετά την Τσικνοπέμπτη: 15,5 τόνοι περισσότερα απορρίμματα στους δρόμους
Κώστας Μακέδος για τα προβλήματα παχυσαρκίας: «Τώρα κατέληξα ακίνητος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



