Ο Ζελένσκι ζητά από τον Μπάιντεν να χαρακτηριστεί η Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε πρόσφατα απευθείας από τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν οι ΗΠΑ να χαρακτηρίσουν τη Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» ανέφερε σήμερα η Washington Post, επικαλούμενη άτομα με γνώση της συνομιλίας των δύο ηγετών.
Ο Μπάιντεν δεν δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες ενέργειες κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, ανέφερε η εφημερίδα.
Ο χαρακτηρισμός αυτός μπορεί να γίνει σε κάθε χώρα που «υποστηρίζει επανειλημμένα πράξεις διεθνούς τρομοκρατίας», τόνισε η Post, επικαλούμενη ενημερωτικό δελτίο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Αυτή τη στιγμή ο κατάλογος που οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» περιλαμβάνει τέσσερις χώρες: τη Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Ιράν και τη Συρία.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




