Κύπρος: Τρία άτομα ακρωτηριάστηκαν από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρία άτομα ακρωτηριάστηκαν από κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης.
Το πρώτο περιστατικό αφορά σε 17χρονο στην Ακρόπολη ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, όταν η κροτίδα που επιχείρησε να ρίξει, εκπυρσοκρότησε στο χέρι του με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.
Το δεύτερο περιστατικό, αφορά άντρα ηλικίας 35 ετών στο Γέρι, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από κροτίδα και υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού χεριού.
Το τρίτο περιστατικό αφορά 34χρονο στο χωριό Μαλούντα, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό, αυτός εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του χέρι.
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα: Οι χάρτες της χαράσσουν φανταστικά θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο
Κέρδισε πάνω από 1 εκατ. σε τζάκποτ αλλά δεν θα πάρει ούτε ευρώ - «Ήταν σφάλμα του συστήματος»
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



