Γαλλία: Επεισόδια και χημικά σε διαμαρτυρία οπαδών της Μαρίν Λεπέν για την επανεκλογή Μακρόν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μικροεπεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και οπαδών της Μαρίν Λεπέν σημειώθηκαν στο κέντρο του Παρισίου, έπειτα από τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.
Αστυνομικοί εκτόξευσαν δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, διαμαρτυρόμενοι για την επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας, σύμφωνα με πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει ένα πλήθος νέων που είχαν συγκεντρωθεί στη συνοικία Σατλέ για να διαμαρτυρηθούν αφού ο Μακρόν νίκησε την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή.
Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος θα κρατήσει έως 6 εβδομάδες λέει τώρα ο Λευκός Οίκος - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Ιράν και Grand Theft Auto: Το πρωτοφανές βίντεο του Λευκού Οίκου με πλάνα από το San Andreas
Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



