ΗΠΑ: Θετική στον κορονοϊό η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις διαγνώστηκε την Τρίτη θετική στην Covid-19, αλλά δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπός της.
Η Κάμαλα Χάρις δεν είχε έρθει σε στενή επαφή με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, όπως σημείωσε η εκπρόσωπος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, η Κίρστεν Άλεν. Θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι της και θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, αφού πρώτα αναρρώσει, συμπλήρωσε.
Ο αριθμός των μολύνσεων έχει παρουσιάσει αύξηση σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες λόγω της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον ΒΑ.2.
Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν πρόσφατα, μεταξύ άλλων, ο σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, ο Νταγκ Έμχοφ, ο διευθυντής επικοινωνίας της Χάρις, ο Τζαμάλ Σίμονς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι και η αναπληρώτριά της Καρίν Ζαν-Πιερ.
Καρέ καρέ το χρονικό της εισβολής του 31χρονου με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες
Όσα είπε ο Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Ο χρόνος των εκλογών, ο Ανδρουλάκης και η Ζαχαράκη
Το Netflix προχώρησε σε νέες αυξήσεις τιμών - Πώς διαμορφώνονται πλέον τα πακέτα στη Βρετανία
Σοκαριστικό βίντεο: 15χρονος μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη - «Νόμιζα ότι πέθαινα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



