Ισπανία: Σύγκρουση τρένων - Ένας νεκρός
Και 8 τραυματίες, ο απολογισμός
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κι οκτώ τραυματίστηκαν σήμερα σε ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα σήμερα στα περίχωρα της Βαρκελώνης έγινε γνωστό από Καταλανούς αξιωματούχους.
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο αμαξοστοιχίες του σιδηροδρομικού δικτύου Rodalies και συνέβη μεταξύ των πόλεων Σαντ Βισένς ντε Καστελέτ και Μανρέσα, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων.
Τα δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά, εξήγησε ο Χοάν Γκαρθία, ο εκπρόσωπος τύπου των καταλανικών πρώτων βοηθειών, στο τηλεοπτικό δίκτυο TV3.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



