Zάεφ: Η φίλη μας Ελλάδα επικύρωσε πρώτη την ένταξη μας στο ΝΑΤΟ
Πανηγυρικοί τόνοι από τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ χαιρέτισε την κύρωση, από την ελληνική Βουλή, του πρωτοκόλλου προσχώρησης της χώρας του στο ΝΑΤΟ.
«Η φιλική μας χώρα, Ελλάδα, είναι η πρώτη χώρα που κύρωσε το πρωτόκολλο προσχώρησης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ. Προχωρούμε προς μία εγγυημένη επιτυχία. Είναι πιο εύκολο να είμαστε με συμμάχους. Με υπερηφάνεια να λέμε ότι είμαστε ΝΑΤΟ!» έγραψε ο Ζόραν Ζάεφ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κύρωση από την ελληνική Βουλή του πρωτοκόλλου προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι το πρώτο θέμα της ειδησεογραφίας των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης των Σκοπίων.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός ξανά ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



