Στους δρόμους βγήκαν οι Ισπανοί κατά των συνομιλιών με την Καταλονία
Η αντιπολίτευση ζητεί την πρόωρη διενέργεια εκλογών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στην Μαδρίτη κατά της πρότασης του Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ για την διεξαγωγή συνομιλιών, ώστε να ξεπεραστεί η πολιτική ένταση με την Καταλονία.
Την διαδήλωση οργάνωσαν τα κεντροδεξιά και ακροδεξιά κόμματα. Οι διαδηλωτές κρατώντας ισπανικές σημαίες κατέκλυσαν την Πλατεία του Κολόμβου στο κέντρο της Μαδρίτης, στην μεγαλύτερη σε όγκο διαδήλωση που έχει διοργανωθεί κατά του Σάντσεθ.
«Για μία ενωμένη Ισπανία, εκλογές τώρα!» φώναζαν χαρακτηριστικά οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, κλιμακώνοντας την πίεση στην κυβέρνηση μειοψηφίας του Ισπανού πρωθυπουργού. Η πρόταση που έκανε η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας την προηγούμενη Τρίτη, για τον διορισμό ενός εισηγητή στις συνομιλίες μεταξύ των πολιτικών κομμάτων για το ζήτημα της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, ξεσήκωσε την αντιπολίτευση που την θεώρησε ως μία προδοσία, αλλά και παράδοση στην πίεση των αποσχιστών της Καταλονίας.
Η αντιπολίτευση ζητεί την πρόωρη διενέργεια εκλογών.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



