Ρωσικά αντίποινα: Η Gazprom αναστέλλει επίσημα την παροχή φυσικού αερίου στη Φινλανδία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ρωσία κλείνει και επίσημα στη στρόφιγγα για την παροχή φυσικού αερίου στην Φινλανδία. Η Gazprom ανακοίνωσε ότι αναστέλλει επίσημα από το Σάββατο τις πωλήσεις φυσικού αερίου επικαλούμενη το γεγονός ότι δεν πλήρωσε σε ρούβλια. Όλα αυτά την ώρα που η Φινλανδία ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, κάτι που η Μόσχα θα προσπαθήσει να αποτρέψει με κάθε τρόπο.
H εταιρεία Gazprom Export, ο εξαγωγικός βραχίονας του ρωσικού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναστείλει από αύριο Σάββατο, τις πωλήσεις φυσικού αερίου στην κρατική φιλανδική εταιρεία Gasum.
Η Gazprom Export ανακοίνωσε ότι αυτό έγινε επειδή η Gasum δεν έχει καταβάλλει τις πληρωμές για το φυσικό αέριο που τις παρέδωσε τον Απρίλιο, οι οποίες πρέπει να γίνονται σε ρούβλια σύμφωνα με τους νέους ρωσικούς κανόνες.
Η Gazprom ανέφερε επίσης ότι θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της, στη διαδικασία της διαιτησίας στην οποία προσέφυγε η φινλανδική εταιρεία.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



