Ένοχη για το φόνο του συζύγου της η συγγραφέας του δοκιμίου «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της κρίθηκε η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφι, η οποία έχει γράψει το δοκίμιο «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας». Η 71χρονη συγγραφέας κρίθηκε από το δικαστήριο στο Όρεγκον ότι είχε προβεί στην δολοφονία του συζύγου της και αφού λήφθηκαν υπόψη όλα τα στοιχεία που υπήρχαν.
Συγκεκριμένα η Νάνσι Κράμπτον Μπρόφιμ, όπως υποστήριξαν οι εισαγγελείς σκότωσε τον άνδρα της με δύο πυροβολισμούς στη καρδιά στην σχολή μαγειρικής που δίδασκε εκείνος. Η συγγραφέας αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι ισχυρισμός των εισαγγελέων ότι τον σκότωσε για να λάβει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής που είχε ο Ντάνιελ, δεν είναι αληθής. Παράλληλα, επιχείρησε να στηρίξει με επιχειρήματα τον δικό της ισχυρισμό ότι, εάν ζούσε ο Ντάνιελ, θα ήταν καλύτερα.
Η 71χρονη συγγραφέας ήταν η πρώτη ύποπτη για τον φόνο του Ντάνιελ και είχε προφυλακισθεί. Οι δικηγόροι της έκαναν γνωστό μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως θα καταθέσουν έφεση.
Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



