Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου: Έπαιξαν άγριο ξύλο για μια… βαλίτσα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν επιβάτες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου καθώς δυο νεαροί παρεξηγήθηκαν για μια βαλίτσα που ήταν στον διάδρομο και γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια.
Οι δύο άνδρες σύντομα άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές και στη συνέχεια και άλλοι επιβάτες ενεπλάκησαν στον καβγά. Οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν αλλά γρήγορα έκαναν πίσω γιατί το ξύλο που έπεφτε ήταν πολύ άγριο.
Κάποια στιγμή ένας άνδρας χτυπάει από τα πλάγια, τον έναν από τους δυο εμπλεκόμενους με δύναμη στο πρόσωπο, ο οποίος ζαλίζεται και πέφτει κάτω. Τότε κάποιοι πάνε από πάνω του και με μανία αρχίζουν να του κλωτσάνε το κεφάλι. Μετά από λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας 20χρονος συνελήφθη ενώ ο άνδρας που ήταν πεσμένος κάτω και του χτυπούσαν το κεφάλι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
— Dubs life (@dubslife1) May 24, 2022
— Dubs life (@dubslife1) May 24, 2022
— Dubs life (@dubslife1) May 24, 2022
«Νάρκη» το ενεργειακό για τα νοικοκυριά: Ποια μέτρα παίρνει η κυβέρνηση - Τι συζητήθηκε στο ευρωπαϊκό ραντεβού των 27
Η Γκιλφόιλ και τα αμείλικτα ερωτήματα της αμερικανικής στρατηγικής στην Ελλάδα
Ο Τραμπ παγώνει τις κυρώσεις προς τη Ρωσία κι έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον Πούτιν
Πρέσβεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Κάποτε έδιναν χαστούκια σε υπουργούς, τώρα ένα βράδυ στα μπουζούκια και δρόμο…
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




