Και ξαφνικά πεδίο συνεννόησης ΗΠΑ – Ρωσίας για Ουκρανία: Η δήλωση Μπάιντεν και η θετική αντίδραση από τη Μόσχα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απέκλεισε τη Δευτέρα, 30 Μαΐου, το ενδεχόμενο παράδοσης στην Ουκρανία συστημάτων εκτοξευτών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς (MLRS) που θα μπορούσαν να φτάσουν στη Ρωσία, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα του Κιέβου για αποστολή τέτοιων οπλικών συστημάτων.
«Δεν πρόκειται να στείλουμε πυραυλικά συστήματα στην Ουκρανία που μπορούν να φτάσουν στη Ρωσία», είπε ο Τζο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους το πρωί. Αυτή η παράδοση είχε αναφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.
Πώς σχολιάζει το Κρεμλίνο
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση της Ουάσιγκτον να μη στείλει στην Ουκρανία συστήματα εκτοξευτών πυραύλων που θα μπορούσαν να φθάσουν στη Ρωσία, ήταν ορθολογική.
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



