Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία: Έβαλαν αντικλεπτικά σε γάλα και τυρί στα σούπερ μάρκετ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από το κακό προς το χειρότερο φαίνεται πως πάει η τουρκική οικονομία, καθώς τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης να είναι στα ύψη και τις επιχειρήσεις να φοβούνται για κλοπές, από τη στιγμή που ο κόσμος δυσκολεύεται να ψωνίσει.
Σοκ προκαλεί μάλιστα μια είδηση, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, καθώς στα σούπερ μάρκετ προσπαθούν να αποτρέψουν τις πιθανές κλοπές βάζοντας αντικλεπτικά στα προϊόντα. Συγκεκριμένα, έβαλαν αντικλεπτικά στο γάλα και στο τυρί. Στο παρελθόν αντικλεπτικά υπήρχαν στα αλκοολούχα ποτά και πρόσφατα στο βρεφικό γάλα. Ο βασικός μισθός στην Τουρκία αντιστοιχεί σε περίπου 215 ευρώ, ενώ το μπουκάλι γάλα υπολογίζεται στα 2 ευρώ περίπου.
Παράλληλα, και σε άλλα προϊόντα το κόστος παρασκευής τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να σκέφτονται να αλλάξουν τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, οι παραγωγοί σκέφτονται να βάζουν στον μπακλαβά καρύδι αντί για φιστίκι, καθώς είναι πανάκριβο.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



