Ουκρανία: Περισσότεροι από 600 Ρώσοι ύποπτοι για εγκλήματα πολέμου

Η Ουκρανία έχει εντοπίσει περισσότερους από 600 Ρώσους υπόπτους για εγκλήματα πολέμου και έχει αρχίσει τη δίωξη περίπου 80 εξ αυτών, δήλωσε σήμερα Τρίτη ο ανώτατος εισαγγελέας του Κιέβου.
Ο κατάλογος των υπόπτων περιλαμβάνει «κορυφαίους στρατιωτικούς, πολιτικούς και πράκτορες προπαγάνδας της Ρωσίας», δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ιρίνα Βενεντίκτοβα σε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη.
Η Βενεντίκτοβα δήλωσε ότι η Εσθονία, η Λετονία και η Σλοβακία αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε μια διεθνή ομάδα έρευνας στην Ουκρανία.
Διαβάστε ακόμη
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




