Γερμανία: Ακόμη μια σορός ανασύρθηκε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Βαυαρία- Στους 5 οι νεκροί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σωστικά συνεργεία ανέσυραν ακόμη ένα πτώμα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Βαυαρία που συνέβη χθες Παρασκευή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε πέντε, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία.
Ακόμη 44 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό του τρένου, ανέφερε η τοπική αστυνομία, με ορισμένους να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα.
Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, γερανοί κατάφεραν σήμερα να ανυψώσουν τουλάχιστον μια αμαξοστοιχία του τρένου. Πολλοί πολιτικοί επισκέφτηκαν το σημείο του δυστυχήματος και εξέφρασαν το σοκ τους.
Αξιωματούχοι εξακολουθούν να διερευνούν τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή βόρεια του Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Βαυαρίας.
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



