Γερμανία: Ακόμη μια σορός ανασύρθηκε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Βαυαρία- Στους 5 οι νεκροί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σωστικά συνεργεία ανέσυραν ακόμη ένα πτώμα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Βαυαρία που συνέβη χθες Παρασκευή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε πέντε, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία.
Ακόμη 44 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό του τρένου, ανέφερε η τοπική αστυνομία, με ορισμένους να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα.
Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, γερανοί κατάφεραν σήμερα να ανυψώσουν τουλάχιστον μια αμαξοστοιχία του τρένου. Πολλοί πολιτικοί επισκέφτηκαν το σημείο του δυστυχήματος και εξέφρασαν το σοκ τους.
Αξιωματούχοι εξακολουθούν να διερευνούν τα αίτια του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή βόρεια του Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Βαυαρίας.
Διαβάστε ακόμη
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



