Ο Φρανσουά Ολάντ ντύθηκε γαμπρός - Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ζιλί Γκαγιέ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ παντρεύτηκε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Οι δύο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο στο δημαρχείο της Κορέζ.
Η είδηση έγινε γνωστή από την εφημερίδα «La Montagne», η οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter και φωτογραφία από το ζευγάρι, να ανεβαίνει τα σκαλιά του Δημαρχείου.
Η 50χρονη ηθοποιός ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα κρατούσε μια ανθοδέσμη, ενώ ο πρώην πρόεδρος επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με γραβάτα.
Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο Φρανσουά Ολάντ έχει τέσσερα με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία ωστόσο, δεν είχαν παντρευτεί ποτέ.
Exclusif : François Hollande et Julie Gayet se sont mariés à Tulle (#Corrèze)
— La Montagne (@lamontagne_fr) June 7, 2022
➡https://t.co/V3zRC6iuWr pic.twitter.com/4CLNzCE2KH
Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



