Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Αναφορές για αρκετούς τραυματίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές της Δανίας, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης.
Ειδικότερα, η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη την Κυριακή, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, περίπου 100 άνθρωποι έτρεξαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter γράφει ότι αστυνομικοί μετέβησαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Οι Αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.
Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε, λίγο μετά, τη σύλληψη ενός προσώπου που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Σημειώνεται πως το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα
Σαρώνει η πανδημία: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό 19χρονη στο «Σισμανόγλειο»
Η φρεγάτα Belharra «Κίμων» σε ελληνικά νερά - Εν πλω τελετή υποδοχής παρουσία Μητσοτάκη και Δένδια
Φόβος και οργή στο φλεγόμενο Ιράν: Τι αλλάζει μετά τις δηλώσεις Τραμπ
«Οι καταγγελίες δεν αρκούν»: Συγκινητική παρέμβαση της κόρης της Ενκελέιντα που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι
Δευτέρα το ραντεβού των αγροτών των «σκληρών» μπλόκων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



