Ερντογάν: Δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία Κασόγκι
Η Άγκυρα «είναι αποφασισμένη να οδηγήσει αυτήν την υπόθεση στη διεθνή δικαιοσύνη», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Τουρκία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, μέσα στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη, υποστήριξε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
"Δεν έχουμε δώσει (στη δημοσιότητα) ακόμη όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε", είπε ο Ερντογάν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι A-Haber.
Ο Κασόγκι, συνεργάτης της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post, δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2018 μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας. Ήταν ένας από τους σφοδρότερους επικριτές του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξή του στην υπόθεση.
Η Άγκυρα "είναι αποφασισμένη να οδηγήσει αυτήν την υπόθεση στη διεθνή δικαιοσύνη", διαβεβαίωσε ο Ερντογάν, καλώντας τις ΗΠΑ να ασκήσουν πιέσεις στο Ριάντ.
Η αμερικανική κυβέρνηση, θέλοντας να διατηρήσει τις στενές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία, δηλώνει ότι δεν διαθέτει αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την εμπλοκή του πρίγκιπα στη δολοφονία του Κασόγκι
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
Συνεδριάζει πρώτη φορά η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας - Στη «φάκα» του MedWatch τέσσερις νέες ειδικότητες
Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




