Έλληνας οδηγός έγινε θέμα στην Die Welt: Έτρεχε σχεδόν χωρίς φρένα για να μειώσει το κόστος μεταφοράς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας Έλληνας, οδηγός φορτηγού, που ανέλαβε να μεταφέρει καρπούζια από την Κύπρο στην Ολλανδία, μέσω Γερμανίας για να μειώσει το κόστος έτρεχε τόσο πολύ και με σπασμένους τους δίσκους των φρένων του που έγινε θέμα στην γερμανική εφημερίδα.
Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt: «Αστυνομικοί της ομάδας για τον έλεγχο βαρέων οχημάτων διαπίστωσαν ότι είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 18 χιλιόμετρα. Από τον τεχνικό έλεγχο προέκυψε ότι ήταν σπασμένοι τέσσερις δίσκοι των φρένων στο φορτηγό και στο ρυμουλκούμενο όχημα, ενώ είχαν υποστεί βλάβες τέσσερα από τα έξι φρένα του ρουμουλκούμενου οχήματος. Ακόμη, ήταν ελαττωματικός ο συμπιεστής των φρένων.
Επιπλέον, ο 50χρονος επιχειρηματίας από την Ελλάδα, που οδηγούσε ο ίδιος, δεν τήρησε τον ελάχιστο υποχρεωτικό χρόνο ανάπαυσης για τους οδηγούς φορτηγών. Η αστυνομία του απαγόρευσε να συνεχίσει την πορεία του. Τα καρπούζια, αξίας 20.000 ευρώ, ανέλαβε άλλη εταιρεία μεταφορών».
Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
«Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



