Πυροβολισμοί στο Σικάγο: Νεκρός ένας 17χρονος
Έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικά πυρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του χθες το βράδυ στο Σικάγο, έγινε σήμερα γνωστό από επίσημης πηγές.
«Ένας ανήλικος προσπάθησε να διαφύγει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στον δρόμο. Ένας αστυνομικός τον καταδίωξε πεζή και πυροβόλησε εναντίον του. Ο ανήλικος πέθανε» περιέγραψε σε ένα δελτίο τύπου το πολιτικό γραφείο που αναλαμβάνει τις έρευνες, όπου εμπλέκονται αστυνομικοί του Σικάγο (Copa).
Οι ερευνητές αυτού του γραφείου εξέτασαν προσεκτικά «όλα τα διαθέσιμα βίντεο» και συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να αποσαφηνίσουν τις ακριβείς συνθήκες που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, επισήμανε το Copa.
Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το θύμα ονομαζόταν Μάικλ Ίλαμ και ήταν ηλικίας 17 ετών.
Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία του Σικάγο είχε αναφέρει ότι ένα από τα στελέχη της είχε πυροβολήσει έναν ύποπτο σε μια «ένοπλη συμπλοκή» το Σάββατο, γύρω στις 20.30 τοπική ώρα κι ότι ο άνδρας αυτός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «σε κρίσιμη κατάσταση».
Ήχησαν σειρήνες στο Ισραήλ: Το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους σε αντίποινα της αιματηρής επίθεσης στη Βηρυτό
Βαλλίστρα, στιλέτα και... πίτμπουλ: Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Τζέιμς Δαλαμάγκα στο Αίγιο
Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Η στιγμή που αποχωρεί από συνέντευξη με ύβρεις - «Είσαι διεφθαρμένη»
Πώς ο χειρότερος stalker της Βρετανίας μπορεί να βγάλει από τις φυλακές του Ιράν ένα ζευγάρι Βρετανών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



