Ουκρανία: Βαριά πολυβόλα, πυρομαχικά και χειμερινές στολές στέλνει το Βέλγιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το Βέλγιο αποφάσισε την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Το νέο πακέτο θα περιλαμβάνει βαριά πολυβόλα και πυρομαχικά καθώς και χειμερινές στολές, σύμφωνα με την Υπουργό Άμυνας της χώρας.
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Βέλγος πρωθυπουργός Αλεξάντερ ντε Κρόο είχε ανακοινώσει τη μεταφορά δύο πολυβόλων και περίπου 4 τόνων καυσίμου ντίζελ στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, ενώ ακολούθησαν και άλλες παραδόσεις οπλισμού. Επιπλέον, όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, στα σχέδια βρίσκεται και η προμήθεια ιατρικών μηχανημάτων, αλλά εκτιμάται ότι κάτι θα τέτοιο θα προχωρήσει από τον Ιανουάριο του 2023.
- Εικόνες έντασης και αμφιλεγόμενες πρακτικές αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη - Οι μαρτυρίες, τα βίντεο και η θέση της ΕΛ.ΑΣ.
- Κτηνωδία στον Αλμυρό: 56χρονος σκότωσε με φόλα αδέσποτο σκύλο - Πρόστιμο 30.000 ευρώ
- Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Το χρονοδιάγραμμα για όλες τις πληρωμές
- Ένα ενδιαφέρον πείραμα στο Βέλγιο: Δικαστές θα περάσουν δύο μέρες σε φυλακή - Θα έχουν την ίδια μεταχείριση με κρατούμενους
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



