Έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει το κινητό της – Βίντεο από το αδιανόητο περιστατικό στην Τουρκία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Τουρκία με μία 15χρονη η οποία έχασε τη ζωή της αφότου έπεσε στο κενό προσπαθώντας να σώσει το κινητό της.
Το δυστύχημα συνέβη στις 12 Οκτωβρίου όταν η Melike Gun Kanavuzlar, που βρισκόταν σε ένα κτίριο στην Ορτάκα προσπάθησε να ανακτήσει το κινητό της, που τής έπεσε από τα χέρια. Το κορίτσι έπεσε από τον τέταρτο όροφο στην προσπάθεια. Το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή. Στο βίντεο διακρίνεται μία γυναίκα να περπατάει στον δρόμο, όταν σκύβει να σηκώσει από το έδαφος ένα αντικείμενο που πιθανώς έχει πέσει από το κτίριο. Κοιτώντας προς τα επάνω, η περαστική βλέπει την άτυχη 15χρονη να πέφτει στο κενό.
Μάχη για τη ζωή της επί 18 ημέρες
Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Στη συνέχεια διακομίσθηκε σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της πόλης Μούγλα, στα νοτιοδυτικά της Τουρκίας. Υπέκυψε στο τραύματά της, αφότου έδωσε μάχη για τη ζωή της επί 18 ημέρες.
Όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ελβετία: Οι απειλές του Τραμπ, η οργή του Ιράν και τα «καυτά» θέματα
Το Ισραήλ απέλασε Έλληνες συνδικαλιστές που ήθελαν να επισκεφθούν τη Δυτική Όχθη - «Μας γύρισαν με την επόμενη πτήση»
Άγριο έγκλημα στη Λάρνακα με θύμα 22χρονο φοιτητή: Τον γνώρισε σε λεωφορείο και πέντε μέρες μετά τον σκότωσε
Επανάσταση στην αεροπορία: Αυτό είναι το υπερσύγχρονο αεροσκάφος που θα κάνει το Λονδίνο-Σίδνεϊ σε μόλις 22 ώρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



