Το νέο υπερσύγχρονο επιθετικό ελικόπτερο της Τουρκίας
Πανέτοιμα τα τουρκικά πλοία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Αμυντική Βιομηχανία της Τουρκίας υπέγραψε την Παρασκεύή (22/2) το συμβόλαιο για την έναρξη της κατασκευής και του πρώτου εθνικού ελικοπτέρου, που θα αντικαταστήσει τα ΑΤΑΚ.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV Μαρία Ζαχαράκη για να «γιορτάσει» μάλιστα το γεγονός, η υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικό βίντεο, όπου δείχνει σε μακέτα το νέο επιθετικό ελικόπτερο και εξηγεί τις δυνατότητές του, που θα ξεπερνούν κατά πολύ αυτές των ΑΤΑΚ.
Πανέτοιμα τα τουρκικά πλοία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
Με κάθε τρόπο διαφημίζει η Τουρκία την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» που θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου.
Με ένα νέο βίντεο σήμερα και μουσική υπόκρουση που φουσκώνει τα στήθη του κάθε Τούρκου, το υπουργείο Άμυνας δηλώνει την ετοιμότητά του στη θάλασσα να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην ιστορία του.
«Τα εθνικά μας πλοία είναι πανέτοιμα» αναφέρεται στο βίντεο, το οποίο μαζί με τις εικόνες περνάει και πολλά πατριωτικά συνθήματα:
«Στη Γαλάζια Πατρίδα είμαστε ισχυροί».
Έξι νεκροί από σοκαριστική σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Βραζιλία - Μεταξύ των θυμάτων ο διάσημος τραγουδιστής Oliver Tree
Συναγερμός στο Τέξας: Επέστρεψε το «ανθρωποφάγο» παράσιτο μετά από δεκαετίες
10/10 ούτε ο νικητής του «Εκατομμυριούχου»: Αν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ του Μουντιάλ είσαι διάνοια
Απέραντη θλίψη για τον μικρό Γιαννάκη: Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη έξι ετών με τον καρκίνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



