Ο Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ για τη Συνάντηση Κορυφής με τον Τραμπ
Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε το Σάββατο με τρένο για το Βιετνάμ, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Κιμ αναχώρησε από τη βορειοκορεατική πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ γύρω στις 5.00 μ.μ. (10:00 ώρα Ελλάδας) με θωρακισμένο τρένο, σύμφωνα με το TASS, που επικαλείται βορειοκορεατική διπλωματική πηγή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ ανακοίνωσε νωρίτερα πως ο Κιμ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ «τις ερχόμενες ημέρες» έπειτα από πρόσκληση του Νγκουέν Φου Τσανγκ, του προέδρου και Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.
Η συνάντηση κορυφής με τον Τραμπ έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Θρήνος στην Σκιάθο: 38χρονη πέθανε μετά από βαρύ εγκεφαλικό - Είχε μόλις γεννήσει το τρίτο παιδί της
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΑ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Αναστασίας Χατζηδάκη - «Δεν έχω γνώση για κανένα πόρισμα»
Η σκυλίτσα που έγινε viral περιμένοντας καρτερικά τον άνθρωπό της έξω από τα δικαστήρια Λαμίας
Διατηρήστε την ελπίδα ζωντανή: Η κληρονομιά του Τζέσι Τζάκσον στην ανθρωπότητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



