Το Πεκίνο ανακοίνωσε τους πρώτους θανάτους από κορονοϊό - Δυο δημοσιογράφοι τα θύματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Δύο πρώην δημοσιογράφοι κινεζικών κρατικών μέσων πέθαναν στην πρωτεύουσα Πεκίνο τις τελευταίες ημέρες λόγω επιπλοκών της COVID-19, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που είναι από τις πρώτες καταγεγραμμένες απώλειες από τότε που ήρθησαν οι περισσότερες πολιτικές για τον έλεγχο της επιδημίας στις 7 Δεκεμβρίου.
Ο Γιανγκ Λιανγκχούα, πρώην δημοσιογράφος της Λαϊκής Ημερησίας, πέθανε στις 15 Δεκεμβρίου σε ηλικία 74 ετών, ενώ ο Τζόου Τζιτσούν, πρώην αρχισυντάκτης της China Youth Daily, πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου σε ηλικία 77 ετών, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Caixin.
Η εθνική αρχή υγείας της Κίνας δεν έχει ανακοινώσει επίσημα θανάτους λόγω της COVID από τότε που προχώρησε σε άρση των περισσότερων από τις πολιτικές κατά της επιδημίας στις 7 Δεκεμβρίου. Οι τελευταίοι επίσημοι θάνατοι καταγράφηκαν στις 3 Δεκεμβρίου στις επαρχίες Σαντόνγκ και Σιτσουάν.
- Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: «Εμένα δεν θα μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο» - «Ο τραμπουκισμός θυμίζει Χρυσή Αυγή»
- Τι ανησυχεί για τον «ιό της καμήλας»: «1 στους τρεις που νοσεί καταλήγει» - Πώς γίνεται η μετάδοση
- Μία πίτα γύρο απ΄όλα αλλά... τριπλό - Το viral σουβλάκι από τη Δράμα που λιμπίζεται το TikTok
- Επιταγή ακρίβειας - επιδόματα: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες πληρωμών - Οι δικαιούχοι
- Νέες αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο όρκος που έσπασε ο πρίγκιπας William και κατέστρεψε την σχέση του με τον αδερφό του – Γιατί ο Harry και η Meghan δεν περιμένουν συγγνώμη από την βασιλική οικογένεια;
Στο «τραπέζι» των αγροτών ολικό κυκλοφοριακό μπλακ - αουτ και μαζική απόβαση των τρακτέρ στην Αθήνα
Κραν Μοντανά: Πενθήμερο πένθος στην Ελβετία μετά τη σπαρακτική τραγωδία - Το χρονικό της πυρκαγιάς
Η εξομολόγηση του Τσιτσιπά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω για δύο ημέρες, αναρωτιόμουν γιατί εξακολουθώ να το κάνω αυτό»
Φλόριντα: Η στιγμή που εργαζόμενος της Disney τραυματίζεται από ψεύτικο βράχο 180 κιλών για να προστατέψει το πλήθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



