Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας για Ρωσία: Πιθανή ετήσια μείωση εσόδων από τις εξαγωγές ενέργειας κατά 30% τον Ιανουάριο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η επιβολή πλαφόν είναι πιθανό να μείωσε τα έσοδα της Μόσχας από τις εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ποσοστό περίπου 30% ή περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια για τον Ιανουάριο, σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πριν από έναν χρόνο, όπως δήλωσε ο Φατίχ Μπιρόλ διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA).
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου αυτή τη χρονιά θα έρθει από την Κίνα, ενώ ίσως θα χρειαστεί οι χώρες του ΟΠΕΚ+ να επανεξετάσουν τις πολιτικές της παραγωγής τους.
«Και τώρα, αυτή τη χρονιά, η κινεζική οικονομία ανακάμπτει..., αυτό προκαλεί αυξητική πίεση στη ζήτηση», δήλωσε ο Μπιρόλ αναφερόμενος στην εκρηκτική ζήτηση καυσίμου για αεροσκάφη τζετ από την Κίνα.
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



