Bloomberg: «Καταφύγιο» ο Λακωνικός Κόλπος για το ρωσικό πετρέλαιο με παράκαμψη των κυρώσεων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκατομμύρια βαρέλια ρωσικού αργού πετρελαίου και καυσίμων έχουν μεταφερθεί από δεξαμενόπλοιο σε δεξαμενόπλοιο μόλις λίγα μίλια μακριά από τις ακτές της Ελλάδας, ένας από τους τρόπους που βρήκαν οι έμποροι για να ξεπεράσουν τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.
Τουλάχιστον 23 εκατομμύρια βαρέλια ρωσικού αργού και επιπλέον όγκοι διυλισμένων καυσίμων έχουν μεταφερθεί από τις αρχές του έτους από το ένα δεξαμενόπλοιο στο άλλο στον Λακωνικό κόλπο, σύμφωνα με την παρακολούθηση δεξαμενόπλοιων από το Bloomberg.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
«Το ελληνικό Watergate»: Τι μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ για τα 126 έτη φυλάκισης στους τέσσερις κατηγορούμενους
Καρυστιανού στο OPEN: Ο Σταμάτης με πλησίασε ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη και ρώτησε τι χρειάζομαι - Ο διάλογος που είχαμε
Φρίκη στη Χαλκιδική: Βαλίτσα που περιείχε ανθρώπινα μέλη εντόπισαν εργάτες
Τα δύο ελληνικά νησιά ανάμεσα στους 20 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



