Σοκ: Άνδρας κατασπαράχτηκε από τα κατοικίδια λιοντάρια του
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Τσεχία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τσέχος Μικάλ Πράσεκ είχε για κατοικίδιο στη πίσω αυλή του σπιτιού του δύο λιοντάρια. Ένα εννιάχρονο αρσενικό και ακόμα ένα θηλυκό ,όπως αναφέρει το bbc.
Ο πατέρας του 33χρονου άντρα τον βρήκε διαμελισμένο μέσα στο κλουβί των αιλουρωειδών το οποίο ,όπως αναφέρουν οι αρχές, ήταν κλειδωμένο από μέσα.
Ο άντρας είχε φέρει το πρώτο αρσενικό λιοντάρι στο σπίτι του το 2016 και την λέαινα έναν χρόνο αργότερα. Αφού πρώτα του είχε απαγορευτεί να χτίσει μάντρα και είχε δεχτεί πρόστιμα και μηνήσεις, συγκρούστηκε με τις τοπικές αρχές και απαγόρευσε στους πάντες την είσοδο στην ιδιοκτησία του.
Καθώς δεν υπήρχε αρμόδια υπηρεσία για να απομακρύνει τα λιοντάρια, ούτε και χώρος για να φιλοξενηθούν, οι αρχές δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τα άγρια ζώα από την αυλή του στο χωριό Ζντέχοφ της Τσεχίας.
Ο Πράσεκ είχε ξανααπασχολήσει την κοινή γνώμη όταν το καλοκαίρι ένας ποδηλάτης συγκρούστηκε με την λέαινα, την ώρα που ο άντρας την έβγαζε βόλτα!
Δυστυχώς η αστυνομία αναγκάστηκε να σκοτώσει τα δυο άγρα ζώα διότι όπως δήλωσαν οι αρχές «ήταν απολύτως απαραίτητο προκειμένου να φτάσουμε στο σώμα του άνδρα».
Γιατί «παίζουν» εκλογές το φθινόπωρο: Ποια σενάρια είναι στο τραπέζι - Τι θα κρίνει τις αποφάσεις στο Μαξίμου
Απομονωμένος σε ειδικό θάλαμο στο Αττικόν ο 70χρονος από το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό
Η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Σι στο Πεκίνο, οι προσδοκίες και τα θέματα «αγκάθια» που θα τεθούν στο τραπέζι
Η νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η άγρια κόντρα για τις υποκλοπές και η Τζάκρη που ταλαιπωρεί την Χαριλάου Τρικούπη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




