Ρωσία: 3 αστυνομικοί νεκροί σε ανταλλαγή πυρών στον Καύκασο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίσθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με ένοπλους μαχητές στην Ινγκουσετία, δημοκρατία του ρωσικού Καυκάσου, μετέδωσαν σήμερα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Η ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, το βράδυ στη διάρκεια «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» στην περιφέρεια του Μάλγκομπεκ, όταν «ομάδα συμμοριτών», η οποία είχε καταφύγει σε εξοχική κατοικία στο Ζιαζικόφ-Γιούρτ, άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ria Novosti και Interfax, τα οποία επικαλούνται αστυνομικές πηγές.
«Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν, οκτώ άλλοι τραυματίσθηκαν και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο», ανέφερε η πηγή, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Interfax.
Η επιχείρηση εξαπολύθηκε αφού ένοπλοι επιτέθηκαν στα τέλη Μαρτίου σε τμήμα της τροχαίας στα σύνορα ανάμεσα στην Ινγκουσετία και τη Βόρεια Οσετία, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti.
Ρωσική δημοκρατία του Καυκάσου, η Ινγκουσετία συνορεύει με την Τσετσενία, η οποία στα χρόνια του 1990 και στις αρχές εκείνων του 2000 υπήρξε θέατρο δύο πολέμων ανάμεσα στη Μόσχα και αυτονομιστές που σταδιακά εξισλαμίσθηκαν.
Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
Εμποτισμένο με προπάνιο σε μήκος δεκάδων μέτρων το χώμα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Πού στρέφονται οι έρευνες
H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



