Βραζιλία: Πορνογραφικό υλικό ανέβασε στο Twitter ο πρόεδρος της χώρας
«Δεν αισθάνομαι άνετα να το δείξω αλλά πρέπει να το δείξω», ανέφερε ο Μπολσονάρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου. Κι αυτό γιατί ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Αρκετοί πολίτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον Μπολσονάρου –που είναι γνωστός για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις του. Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, όμως, αποφάσισε να «απαντήσει» στους επικριτές του, γράφοντας στο κοινωνικό δίκτυο πως ο πολιτισμός της χώρας «καταστράφηκε από δεκαετίες κυβερνήσεων με σοσιαλιστική κλίση».
Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε στο Twitter και ένα πορνογραφικό βίντεο, που φέρεται να έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Σάο Πάολο και δείχνει, μεταξύ άλλων, έναν άνδρα να αυνανίζεται πριν ουρήσει πάνω του κάποιος άλλος.
«Δεν αισθάνομαι άνετα να το δείξω αλλά πρέπει να το δείξω αλλά πρέπει να εκθέσουμε την αλήθεια ώστε ο κόσμος να γνωρίζει και να καθορίζει τις προτεραιότητές του. Σε αυτό έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού» γράφει ο Μπολσονάρο στο Twitter.
Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




