Η «νύφη» του ISIS φέρεται να έχασε το μωρό της
Η 19χρονη Μπέγκουμ, που αποκαλείται «νύφη του ISIS», εγκατέλειψε το Λονδίνο το 2015 και εντοπίστηκε σε συριακό προσφυγικό καταυλισμό στα μέσα Φεβρουαρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το δύο εβδομάδων μωρό της έφηβης Σαμίμα Μπέγκουμ, η οποία στερήθηκε τη βρετανική της υπηκοότητα έπειτα από την ένταξή της στο ISIS, πέθανε, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το BBC, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων.
Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι υπάρχουν ισχυρές πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη ότι το μωρό που δεν είχε συμπληρώσει τρεις εβδομάδες ζωής εκδήλωσε μια λοίμωξη των πνευμόνων και πέθανε χθες, Πέμπτη.
Η 19χρονη Μπέγκουμ, που αποκαλείται «νύφη του ISIS», εγκατέλειψε το Λονδίνο το 2015 και εντοπίστηκε σε συριακό προσφυγικό καταυλισμό στα μέσα Φεβρουαρίου. Ήθελε να επιστρέψει στη Βρετανία αλλά δεν είχε τη βρετανική υπηκοότητα.
Διαβάστε ακόμη
Ποια νέα μοντέλα διεκδικούν τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2027»
Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ είχε από τον Ιούλιο το τιμολόγιο της αγοράς του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης - Γιατί δεν έγινε έλεγχος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το βράδυ
Οι «μετακινήσεις» ψηφοφόρων και η δύσκολη μάχη της συσπείρωσης για τα κόμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



