Τραγωδία στο Μαλάουι: Πλοιάριο συγκρούστηκε με ιπποπόταμο και βυθίστηκε - Νεκρό ένα βρέφος, αγνοούνται 23 άτομα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα μωρό έχασε τη ζωή του και άλλοι 23 άνθρωποι αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός πλοιαρίου το οποίο συγκρούστηκε με… ιπποπόταμο σε ένα ποτάμι στο νότιο Μαλάουι.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το ξύλινο σκάφος μετέφερε 37 ανθρώπους από τη μία στην άλλη όχθη του ποταμού Σίρε όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε, το πρωί της Δευτέρας. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανιές Ζαλακόμα είπε ότι 13 από τους επιβάτες διασώθηκαν χάρη στην επέμβαση των κατοίκων, όμως οι υπόλοιποι 23 αγνοούνται ακόμη.
Οι διασώστες βρήκαν νεκρό ένα μωρό ηλικίας ενός έτους, πρόσθεσε η εκπρόσωπος, λέγοντας ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται.
Ο ποταμός Σίρε είναι ο μεγαλύτερος στο Μαλάουι.
Τα ναυάγια είναι συχνά σε αυτή τη χώρα όπου, λόγω έλλειψης τακτικών δρομολογίων, πολλοί κάτοικοι διασχίζουν λίμνες και ποτάμια με πλοιάρια σε κακή κατάσταση. Τον περασμένο μήνα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν βυθίστηκε ένα υπερφορτωμένο σκάφος στην περιοχή του Μτσίνζι.
Το Στρογγυλό Αρκιών βγαίνει... στο σφυρί για 4,5 εκατ. ευρώ - Γιατί θεωρείται «λευκός καμβάς»
Από τα μεσαιωνικά «charivari», στον Μάη του '68: Γιατί οι Γάλλοι είναι... τόσο καλοί στις διαδηλώσεις;
Μεθυσμένος χάστης σε καζίνο έκλεψε φλαμίνγκο γιατί είχε πιει... καμιά 40αριά μπύρες - Δείτε βίντεο
«Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



