Τραγωδία στο Μαλάουι: Πλοιάριο συγκρούστηκε με ιπποπόταμο και βυθίστηκε - Νεκρό ένα βρέφος, αγνοούνται 23 άτομα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα μωρό έχασε τη ζωή του και άλλοι 23 άνθρωποι αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός πλοιαρίου το οποίο συγκρούστηκε με… ιπποπόταμο σε ένα ποτάμι στο νότιο Μαλάουι.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το ξύλινο σκάφος μετέφερε 37 ανθρώπους από τη μία στην άλλη όχθη του ποταμού Σίρε όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε, το πρωί της Δευτέρας. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανιές Ζαλακόμα είπε ότι 13 από τους επιβάτες διασώθηκαν χάρη στην επέμβαση των κατοίκων, όμως οι υπόλοιποι 23 αγνοούνται ακόμη.
Οι διασώστες βρήκαν νεκρό ένα μωρό ηλικίας ενός έτους, πρόσθεσε η εκπρόσωπος, λέγοντας ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται.
Ο ποταμός Σίρε είναι ο μεγαλύτερος στο Μαλάουι.
Τα ναυάγια είναι συχνά σε αυτή τη χώρα όπου, λόγω έλλειψης τακτικών δρομολογίων, πολλοί κάτοικοι διασχίζουν λίμνες και ποτάμια με πλοιάρια σε κακή κατάσταση. Τον περασμένο μήνα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν βυθίστηκε ένα υπερφορτωμένο σκάφος στην περιοχή του Μτσίνζι.
Επιμένουν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Η Βηρυτός θα θυμίζει τη Γάζα», λέει το Ισραήλ - Ο Τραμπ θέλει να διαλέξει τον νέο ηγέτη του Ιράν
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



