Στο κόκκινο η ένταση μεταξύ Ρωσίας και Κιέβου μετά την επίθεση με drones στη Μόσχα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα, μετά τις επιθέσεις με drones που δέχτηκε η ρωσική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, 8 drones στόχευσαν την πόλη και 5 καταρρίφθηκαν από τη ρωσική αεράμυνα. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε κτίρια και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Το Κρεμιλίνο κατηγορεί το Κίεβο για την επίθεση, το οποίο από την πλευρά του αρνείται κάθε ανάμειξη. «Το καθεστώς του Κιέβου επέλεξε τον δρόμο του εκφοβισμού της Ρωσίας, του εκφοβισμού των Ρώσων πολιτών. Αυτό είναι ένα σαφές γνώρισμα τρομοκρατικής δραστηριότητας», δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
Η Ουάσιγκτον επανέλαβε ότι δεν υποστηρίζει τις επιθέσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας και πως επικεντρώνεται στο να βοηθήσει την Ουκρανία να ανακαταλάβει τα εδάφη της. «Είδαμε τις ειδήσεις και εξακολουθούμε να συγκεντρώνουμε πληροφορίες για το τι συνέβη. Κατά κανόνα, δεν υποστηρίζουμε επιθέσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας» ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ διαμήνυσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με τα αυστηρότερα των μέτρων, ενώ κατηγόρησε τη Δύση πως στηρίζοντας το ειρηνευτικό σχέδιο του Ζελένσκι, που έχει σκοπό να καταστρέψει οτιδήποτε ρωσικό, στηρίζει την Ουκρανία στη γενοκτονία που διαπράττει.
- Αποκαλύψεις για τους συνοριοφύλακες στον Έβρο: Δούλευαν ακόμη και στις άδειες τους για να μην αφήσουν ακάλυπτο το κύκλωμα διακινητών
- Τσίπρας: Σκέφτηκα την παραίτηση, αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω - Η απλή αναλογική έφερε στρατηγικό εγκλωβισμό
- Ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις επιθέσεις από χάκερς που έφεραν κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων
- Flood Hub: Και στην Ελλάδα η πρωτοποριακή εφαρμογή της Google που προειδοποιεί για φονικές πλημμύρες, έως 7 ημέρες πριν συμβούν
- Στιγμές τρόμου για τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του κρατώντας μαχαίρι
- Αλλάζω θερμοσίφωνα: Βροχή οι αιτήσεις για ηλιακούς - Πάνω από 15.000 την ημέρα - Πώς θα γίνει η επιλογή των δικαιούχων
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



