Ινδία: Νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μουμπάι
Πραγματοποιούνταν επισκευαστικές εργασίες στην πεζογέφυρα, η οποία κατέρρευσε γύρω στις 19.30 τοπική ώρα, την ώρα που πλήθος περαστικών τη διέσχιζε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε τμήμα μιας πεζογέφυρας, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, σε ώρα αιχμής στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, το Μουμπάι, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τρεις γυναίκες βρίσκονται μεταξύ των νεκρών, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Μαντζουνάτ Σίντζε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται ένας εκσκαφέας προκειμένου να απομακρύνει τα συντρίμμια, που εμποδίζουν την κυκλοφορία στον πολυσύχναστο δρόμο στις νότιες συνοικίες του Μουμπάι. Στην περιοχή, έχουν επίσης σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα κι ένα ασθενοφόρο.
Επιπλέον, στο σημείο αναπτύχθηκαν διασώστες της ομοσπονδιακής υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών της Ινδίας, λόγω των φόβων ότι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια.
Η γέφυρα συνδέεται με τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μουμπάι, τον σταθμό Chhatrapati Shivaji Terminus, όπου σημειώθηκε μια τρομοκρατική επίθεση το 2008 και τον χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση δεκάδες χιλιάδες επιβάτες.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, πραγματοποιούνταν επισκευαστικές εργασίες στην πεζογέφυρα, η οποία κατέρρευσε γύρω στις 19.30 τοπική ώρα, την ώρα που πλήθος περαστικών τη διέσχιζε κατευθυνόμενοι στον σταθμό Chhatrapati Shivaji.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



